Menu Sluiten

Over Pointer Services

Uw veiligheid, dát telt bij Pointer Services. Daarom staan wij voor u klaar op verschillende gebieden.

Wie zijn wij

Pointer Services is een adviesbureau en is ruim 20 jaar actief op het gebied van Organisatieadvies en Veiligheidsadvies bodem. Vanuit het Veiligheidsadvies bodem komen steeds meer vragen over bodemverontreiniging.

Milieu

Sinds 2016 is ons takenpakket uitgebreid op het gebeid van Milieuadvies Bodem. Hiervoor hebben wij recent het audittraject voor de BRL 6000, protocol 6001 met goed gevolg doorlopen en zijn sinds 27 januari 2018 ook geregistreerd bij Bodem+.

Opleidingen

Wilt u een veiligheidsopleiding volgen? Pointer Services levert kwalitatief hoogwaardige opleidingen op het gebied van veiligheid aan alle organisaties. Wij willen namelijk graag uw persoonlijke vaardigheden verbeteren. Persoonlijke vaardigheden zijn belangrijk in het uitoefenen van uw taak, in het werken in teamverband en voor de communicatie met opdrachtgevers.

Voor meer informatie: neem contact op met één van onze opleidingscollega’s via 085-2736454 of stuur een e-mail. U kunt ook een kijkje nemen bij de online categorie ‘opleidingen’.

Advies

Naast het aanbieden van opleidingen, adviseert Pointer Services ondernemingen die gecertificeerd moeten worden of al gecertificeerd zijn. Binnen de bouwwereld is er namelijk een breed scala aan wet- en regelgeving waar een ondernemer rekening mee dient te houden. Activiteiten waarbij Pointer Services kan ondersteunen zijn onder andere: begeleiding bij de opzet, aanpassing en implementatie van uw kwaliteits-, milieu- en/of Arbomanagementsysteem, waaronder de Veiligheidsladder. Advisering en begeleiding bij veranderingen in bedrijfsprocessen, of bij de invulling van uw vergunningsverplichtingen. Het uitvoeren en opvolgen van Arbo en Milieu risico-inventarisaties en evaluaties (RI&E). Het uitvoeren van interne audits, werkplekinspecties, ongevalonderzoek en verbetervraagstukken. Het verzorgen van onderwerpsgerichte voorlichting en instructie.

Voor meer informatie: neem contact op met onze Hoger Veiligheidskundige via 085-2736455 of stuur een e-mail.

Producten

Onze webshop ‘Pointer Webshop‘ is de plek waar u moet zijn voor LMRA pasjes. Voor meer informatie: neem contact op met één van onze medewerkers van Pointer Webshop via 085-2736455 of stuur een e-mail.

Wij zijn benieuwd wie u bent en voor welke uitdaging u staat. Kortom: we maken graag kennis met u! Vul onderstaand formulier in om een afspraak met ons te maken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.